Danmarks eneste gather kanal er her!

Så er der vidst også gået længe nok!

Danmark har længe manglet en gather kanal, hvor man kan møde nye bekendskaber og få pudset lyddæmperen inden man skal tabe næste Dust2.dk cup!

Nu er den her så, og har faktisk også været oppe siden slutningen af December, mens vi fik finpudset det tekniske og testet tingene af – og selvfølgeligt testet aerodynamikken på ban hammeren.

Visionen er simpel; Vi ønsker at skabe et netværk på tværs af de danske regioner, og fremme det danske community gennem konkurrencelysten og nye venskaber i vores allesammens yndlingsspil, Counter-Strike: Global Offensive.

Vi har allerede mere end et halvt tusinde registreret brugere, som formår at overholde reglerne og derfor lever lidt endnu på det store kommunikations medie IRC.Her på siden vil der være mulighed for at læse reglerne, tjekke hvilke præmier du spiller om at vinde og i vores nyhedsarkiv kan du finde opdateringer og guides til at komme igang. Du kan selvfølgeligt også se hvilke commands du kan bruge, find knappen i menuen på toppen af siden.

Læs lige reglerne. Pertew lever for at svinge ban hammeren

Vi har p.t. 7 servere der står til fri benyttelse. Mindre fejl sker, vi er stadig i opstartsfasen og vi beder om tålmodighed.

Vi behandler alle ligeligt og retfærdigt. Det betyder;

Har du brudt reglerne? Fik ikke lige læst dem igennem? Er du frygtelig ked af det? Det er okay. Vi stikker dig lige et ban – som reglerne udtrykker det, hvis du havde læst det – så du kan nå at sætte dig ind i reglerne.

Hvad er så nyt?

  • Tjek dine weapon stats
  • Blev man of the match eller hvis du er silver 3 eller xtopher risikerer du at ende som noob of the match. Ydermere, kan du få prisen som den med bedst K/D
  • Point fordelt mere avanceret b.la. på dine kills, K/D, win/loss m.m.
  • Mulighed for at spille selvom du ikke er verdens bedste. Med commanden “.sg MAP” er det de første 10 der tilmelder sig der bliver fordelt ligeligt af vores kære BOT.
  • TeamSpeak server med mulighed for privat rum.

 

Posted in Ikke kategoriseret
3 comments on “Danmarks eneste gather kanal er her!
  1. grann says:

    Tabere :i <'3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*